vecka 9

den andra veckan träffar vi Urich Körner. vi var i denna avdelning bara i två dagar (måndag och tisdag). i denna avdelning visade de oss hur man programmerar, hur man utformar en speciell verktygshållare och hur man skapar en 3D-modeller. den har var mycket spännande och lärorikt. Men det var för mycket för oss.

 under de senaste tre dagarna i veckan var vi med Georg Kern. denna avdelning kallas CMM. det huvudsakliga jobbet med denna avdelning är att mäta olika produkter. här lärde vi oss att mäta olika bitar med olika mätmaskiner.

Under helgen jag åkte till München för att se min kusin och hennes barn.   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa din webbplats med WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: